GO KENZA !

kenza skrev nyrlingen på din blogg om son kropp , osv .. men hon skrev också: om ni vill läsa om silikon bröst kan  ni gå in på www.kissies.se ! det är bra kenza ! hon tillochmed länka kissie !

vi säger bara GO KENZA !

inlägget hittar ni här <--

hmm..ett par byxor ?

nyduchad !

Men vad ska man ha på sig idag..?


hmm vi har en ide ! ett par byxor skulle ju vara bra ? och så kan du ju ta ut alla push-up kuddar ur din bh ? HIHIHI!
gumman sluta puta med läpparna !

hejdå.


förklaring ..

ursäkta för lite låg uppdate .. men om inte dessie, paow, kissie .. osv, bloggar .. då blir det inga inlägg för oss :(?
but thats life ..

puss ,alla fina läsare !

tröga lilla kissie!

kissies inlägg:

P-E-R-F-E-K-T näsa!

Att operera mig är inte för jag är ute efter ett fejkat utseénde, det måste passa mitt ansikte/kropp och jag gör ingenting bara för jag pengar eller tråkigt. Denna näsa som är lite skarpare, “hårdare” tror jag kommer vara snyggt på mig. Dessutom till mina kindben som blir skarpare och skarpare.

 

Jag funderade till och med på att fila till mina käkben, men det ska jag inte göra. Det orkar jag inte med, kan iaf ha något som är naturall på mig..




hahhaa! så du är intee ute efter ett fejkat utséende? varför ens börja operera då? och dina bröst ser ju inte alls fejkade ut, inte dina läpper heller, nejnej!
sen var vi ju tvugna att applodera henne för att hon klarade att avstå från att fila hennes käkben! wohoo, något som inte är fejk på henne grattis kissie!

dessies hiss o diss ..?




1. Min tatuering!

Den är så jäkla snygg! Och om man säger nej, så är det bara rent utav avundsjuka eftersom att det är jättesvårt att hitta en tatuering studio när man är i sån ung ålder som jag;) Att hissa min tatuering är verkligen ett måste!



2. Nyttig mat!

Nyttig mat är verkligen gott! Jag har märkt det nu på sistone. Innan så var det tacobar, donken, thai food, ja allt sånt där onyttigt! Men nu äter jag inte pasta osv. längre! Det var jättelänge sen jag åt det faktiskt! Känner mig mycket bättre och fräshare när jag börjat äta nyttigt! Onyttigt är naskigt..

3. Min barndoms vän Ina!

Är verkligen en person jag måste hissa! Hon och jag har varit kompisar sen sexan, och gosh henne tröttnar jag aldrig på! Vi kanske inte träffas lika ofta längre, men när vi väl träffas så är allt precis som vanligt igen! Desutom så är hon så jäkla ball eftersom att hon kör sin egna stil och sitt egna race, det har jag alltid tyckt!;)





1. Fjortisar som tror för mycket... *SUCK!*

Ååååh..! Jag stör mig verkligen på sånna här små fjortis brudar som tror att dem är snygga.. Som lägger ut bilder på sig på deras mini bloggar när de står och putar med deras små rumpor och tror att de har rumpa! Ååh.. Blir verkligen jätteirriterad på sånt! Jag menar, HAR MAN INGEN RUMPA SÅ GE F*N I ATT VISA OCH PUTA!

HAHA! Fyfan vad ful.. Stackars bekräftelse flicka!

2. Mitt "X" Lilla resa till danmark..

Åh, herregud! Mitt X åkte ju mitt i natten med hans föräldras bil och skulle åka till Danmark med 5,000 kr! Det har inte gått bra.. Deras pengar har tagit slut och de sitter med bilen i Malmö och funderar på att lämna kvar bilen och åka tåget tillbaka till Stockholm.. Haha, desutom så är de ***** nu;) Osmart.. Hehe!

detta inlägg syftar såklart på ''fjortisar som tror för mycket...*SUCK!*''
haha lilla gumman förstår du inte att : du är en liten fjortis (med en lite större blogg förvisso men folk läser den bara för du e patetisk) och du skriver att du ogillar något som du själv försöker göra eller förlåt dessie du har ju såå fiin oo stoooor rumpa *HOST* nu när du typ bantar ? eller vad du försöker göra ? och dessutom vem fan tatuerar in sitt smeknamn !

vi säger bara O.M.G! PINSAMT !

så sant ..

HAHA ! kollade igenom kissies lite äldre blogg inlägg och så lickades jag hitta dethär ..

 

 

 

 

 

 

 

 haha den som skickat detta till kissie .. har väldig rtolig humor !

hejdå.


taskig mot paow!

nu som ni kan ha läst på paows blogg så har ju dennis (gaybloggaren) dissat henne och gått över till en av hennes värsta fiender, KISSIE! var det för att paow började bli en lte mer vanlig människa och sluta med allt fjortistjafs. vill dennis bara ha fejkade vänner som är fjortisar?! paow skrev ju att dennis blev fejk och helt annan och allt det där, en helt annan person. sen började han hänga med kissie. vi tycker i alla fall att du är riktigt taskig mot paow dennis!!! bar aför det länkar vi inte dej !! MOAHAHAHA!


inge smink !

det är nog ingen som har undgått att kissie har opererat brösten ?
men jag har letat upp lite bilder ! and guess wath ! inget smink (eller i kissies fall mask) !
jaja här kommer bilden ! 
 
euw ! somm kissie brukar säga !

+amir ..


är du verkligen så rik kissie ?

kissie skriver ju alltid på sin blogg om hur rik hon är, och hur mycket pengar hon får i lön osv,

men

1.då borde hon kunna ta bord reklamen från sin blogg ?;)
2.vad fan jobbar hon med .. hon som har ett så fullspäckat liv ? *HOST*

vet ni vad alexandra (kissie) jobbar med ? :O


http://www.kissies.se/ för er som vill se hennes reklam X)

och vi vet att vi har reklam .. men vi har inte sagt att vi är rika .. ni vet inte äns hur gammla vi är .. NANANANANA!

31 år och playboy ?

jo kära läsare det är sant katrin är 31 år gammal och har en playboy kudde !?

när ska denna kvinna *host unge* mogna ?...

- vi ser allt !;)
http://www.finest.se/katrinSchulman

paow mognar ... medans dessie blir värre ..

har ni som läser paows blogg märkt att hon inte är lika mycket fjortis längre ..
på denhär bilden är hon tillochmed lite söt ..


medans  dessie  bara blir mer fjotis ..


gumman dra upp linnnet tvätta bort idominet, och sluta puta med läpparna ! GAHHH du är inte fjortin längre ! vill du bli behandlad som en fjortis tills du är 40 eller ! (och vad fan är detdär med näsan !? du som är så nöjd med dej själv ?)    

jaja vi tänkte bara göra en liten GO paow! som inte putar med läpparna eller använder idomin !


hejdå.

kissie love redigering !

denna bild var nyligen upplagd på kissies blogg ..



och denna var nyligen upplagd på dennissm's blogg ...



haha seriöst kissie !? detta är ett mycket bra exempel på när kissie redigerar sina bilder ! mycke längre ögonfransar,mycke större och råsa läppar,brunare hy, fgröna ögon, och större bröst, ifyllda ögonbryn ..osv, osv,!

HAHAHA BUSTED  !


blondinbella "råkade" tränga sig

hahaha jag fick världens skrattanfall när jag läste att blondinbella "råkade" tränga sig i kän. hur i hela världen kan man råka tränga sig?! hahahhaa!
jag vet ingen big deal det heller men jag tyckte bara att det var så kul..

hon skrev såhär i alla fall:

När vi handlade middag i NK:s matbutik så råkade jag tränga mig i kön och den person som jag nästan hade gjort en armbågstackling till (myten om stockholmare och armbågar är ingen myt) var ingen mindre är Filippa Reinfeldt, gissa om jag skämdes. Hon var otroligt vacker i alla fall och köpte chips och coca-cola.



paow härmar foki

ni som läser paows blogg vet ju att hon ska till kreta med sin kompis annie. och såhär skrev hon:

.. Att jag åker till Kreta om exat en vecka med min fina vän Annie. Vi ska åka till chain som ligger på Kreta  och stanna där i två veckor. Självklart kommer min uppdatering att vara som vanligt nästan. Kankse lite färre inlägg än vanligt men semester är semester? Kan knappt fatta att vi snart ska åka!

men ni som läser Fokis blogg ser att paow har härmat foki med "semester är semester"!
ingen big deal men i bloggvärlden kan sånna här saker bli större än ett mord eller nåt sånt!?
okej, kanske inte när det är foki som blir härmad men om det hade varit kissie!

det är inget fel med att plugga dessie

såhär skrev dessie nyligen:

ÅÅH nej.. Har jag blivit en sån där tråkig pluggis?

GAAH!! Det är lördag, och jag sitter hemma och pluggar!? Men jag hade faktiskt ingenting annat för mig nu på dagen, eftersom att det är så äckligt och grått ute! Så jag satte mig ner och gjorde en smoothie och försökte plugga lite! Dock så när smoothien tog slut så gick det inte så bra längre, blev uttråkad! Så det slutade med att jag satt och ritade i stället! Hehe ;)

dessie, det är faktiskt inget fel med att tänka lite på skolan och plugga för en gång skull. och självklart så har du med dej din protein smoothie!


-som alltid så ska självklart dina putande läppar vara med på bilden!


finns det något som inte är fejk på kissie?

kissie ska ju snart operera hennes näsa, såhär skrev hon:

Som ni vet ska jag operera mig, this is my nose! Men that’s it! Men jag är mer nervös inför denna opereration än vad jag var med brösten.. Det känns som att denna opereration kommer göra mycket ondare än vad brösten gjorde (just eftersom jag inte tyckte att det gjorde speciellt ont efteråt..?), dessutom kommer smärtan sitta mitt i ansiktet haha!

seriöst kissie! finns det något på dej som inte är opererat? du är så himla fejk! lilla gumman, varför ens försöka att göra dig fin? varför betala för att få alldelles för stora läppar, eller alldelles för stora bröst?!


kissies videblogg, vilket skämt!

hahahahaha! det går inte att hålla sig för skratt när man har sett kissies videoblogg! där säger hon att blondinbelle inte behöver vara så taskig i sin "bella & tyra show" och att hon själv (kissie) aldrig är dum. och att hon (kissie) är Sveriges största bloggerska.

så kissie, du är aldrig taskig, alltid snäll det lilla perfekta barnet? nej jag tror tyvärr inte det gumman. du är absolut ingen ängel som aldrig är taskig. jag slår vad om att du kan vara ganska taskig ibland.

och jag tror tyvärr inte att du är Sveriges största bloggerska heller. Hon som ligger 1:a tippar jag på att det är Foki. lilla gumman, när ska du komma in i verkligheten och insé att du inte är bäst på allting, att dina läppar är alldelles förstora och att dom flesta läser din blogg bara för att du är så, hm.. vad ska jag kalla det? vi säger fejk!!

för alla er som inte har sett Kissies videoblogg och vill se den så kan ni kolla här.

kissie hissar o dissar ;)

detta skrev kissie i sin blogg nyligen ..


Tyra

 

 

 

Vem är det egentligen..? Hon har åkt snålskjus på blonda-bella som startade the kissie show *host*, förlåt menar bella&tyra-show.. Hon är en sån tjej som tror hon är vuxen, ansvarsfull, en bra förebild och rolig på ett “säkert sätt”. Men det är fel, båda Bella och Tyra sitter och snackar skit om precis alla bloggare, ger ut smådissar till höger och vänster.

 

Jag tycker spciellt att Tyra ska hålla käften om någon, för igen.. VEM F*N ÄR TYRA?!

 

 

- moget ?

 

 

 

Bella&Tyra-show.

 

Ja, 2 vuxna tjejer som börjar få dålig med uppmärksamhet. Dom snackar skit om mig, mig och mig.. Och självklart dom andra med. Jag som många andra tycker att dom borde döpa om shown till the-kissie-show eller någonting i den stilen.

 

Men frågan på allas läppar är; kommer jag komma dit? Ja, jag tänker gå dit! Utan problem, har skickat kravlistan som dom ska följa sen kan jag lova att det bjuds på ren underhållning. Jag är jättesnäll och rar IRL, men det är inte dom. Och då känner jag inget måste att jag måste vara snäll och fin i mun, BRING IT B*TCHES!

 


haha seriöst kissie !? vem e det du snackar om ?  haha kissie lilla du försöker skriva något vuxet och moget haha men så skriver du något som bara syftar på  hur du själv är ?!  vi säget bara HAHAHAHA !



vänta lite det blir värre ....



“Dennis M”

 

Han känns nu plötsligt lite inne, tycker inte ni också det? Jätterolig kille som förtjänar lite extra uppmärksamshet! http://dennism.se

 

 


INNELISTAN'' veeeeeerkliiigen .. snälla kissie ! menar du att en jäkla aneroxia bög ska varra så som du kallar det ''inne''? hahahah (och nej vi har ingenting emot bögar !


vi trodde att du bara åt protein smoothie?

ojojoj dessie. har du testat på något annat än protein smoothies? apelsiner med socker på. woow dessie! men det är bra dessie våga äta något annat än protein smoothies!

sne tatuering med flit?

ni som läser dessies blogg kanske har sett att hon har tatuerat sig. det gick ju inte att missa att han var nervös och inte heller att hon blev nöjd.
men var den så fin egentligen? DEN BLEV SNE!
ville dessie ha en sitt namn snett längst ner på ryggen eller blev det fel?


-vad tror ni?


kissie, kissie, kissie

kissie skrev ju om sin underbara frisör bobby, hon skrev såhär:

Haha idag när jag släppte ut håret på morgonen – vet ni vad som hände då? Jo, det föll ner helt perfekt med vågiga lockar, ÅH! Tänka sig att jag kunde se så fin ut precis när jag vaknat, gissa om jag blev glad? Det är ju tack vare min kära Bobby! Han är verkligen den bästa friösren som finns!

men saken är den att bilden hon la upp har hon redan lagt in i ett inlägg tidigare, som hon sedan tog bort. och på bilden ja, det är nog inte riktigt så att det är håret hon vill visa. eller vad tycker ni?


ny blogg!

hejsan alla :D
vi är två snyggingar (tjejer) .
eftersom snorungarna har lagt ner så tänkte vi efterlikna dom lite grann

kalla oss inte wannabe´s även oom vi snor deras idè (hehehe) men dom har ju slutat ..

denna blogg kommer alltså handla om andra bloggares tabbar. (hehe väääääldigt mååånga) :D

så njut !


RSS 2.0